شنيده هاي خبرنگار شمال نيوز حاكي از آن است كه به زودي حسين برزگر مسئول روابط عمومي دانشگاه پيام نور مازندران بركنار مي شود .
وي كه اخيرا در بين مديران روابط عمومي دانشگاههاي پيام نور سراسر كشور رتبه برتر را كسب نموده بود و عضو شوراي روابط عمومي دستگاههاي اجرايي مازندران است يكي از چهره هاي آشنا به حوزه روابط عمومي و رسانه است كه در دو دوره جشنواره رسانه ها و مطبوعات نيز به عنوان روزنامه نگار برتر مورد تقدير قرار گرفته است .
وي همچنين عضو شوراي نظارت و ارزيابي دانشگاه پيام نور ، و دبير كميته انضباطي دانشگاه پيام نور و عضو فعال بسيج اساتيد دانشگاه پيام نور مي باشد .
حسين برزگر همچنين در گذشته مسئوليت بسيج دانشجويي دانشگاه پيام نور را نيز بر عهده داشته است .
وي همچنين داراي مدرك كارشناسي ارشد جامعه شناسي و مدرس دانشگاه است .
به نظر مي رسد شوراي روابط عمومي استان كه رياست آن بر عهده استاندار محترم است مي بايست در مورد تصميم مديران در زمينه بركناري نيروهاي مجرب و نمونه روابط عمومي راهكارهاي اساسي را پيش بيني تا نيروهاي زبده و با مهارت از اين حوزه به دليل واهي و با فشارهاي تعدادي از افراد خارج نشوند .